Mød Bradleys nye røgeovn! Først ude i Professional-serien er Bradley Professional P10. Perfekt til professionelle kokke og alle madelskere, der ønsker at mestre teknologien til at varmrøge i en Bradley røgeovn med stor kapacitet. Intet bøvl. Bare sæt ind, og "glem alt om det". Fuldautomatisk: Fyld med briketter og vand, og lad derefter maden røge i op til 10 timer i det fuldisolerede digitale røgeskab (du vælger selv tid, temperatur og røgmængde). Du får et jævnt og lækkert resultat. Hver gang!
Justerbar tilberedningstemperatur 30 ℃ - 160℃Indbygget røggenerator med transparent rude ved briketmagasinet, automatisk fremføring til op mod 10 timers rygning uden genopfyldning.
Professionel kvalitet, 76 liter i rustfrit stål-design Forbedret temperaturnøjagtighed og dobbelte temperatursonder. Med PID (proportional-integrated derivative) styret opvarmning.
Specifikationer:- Strøm: 220-240 V, 50 Hz, 2,5 A
- Effekt: 1000W
- Hovedvarmeelement: 2 x 400W
- Briketbrænder: 2 x 100W
- Volumen: 76 liter
- Udvendige mål: HxBxD - 69,5 x 56,5 x 43,5 cm
- Mål for indvendigt skab: HxBxD - 63 x 42,8 x 36 cm
- Maksimalt antal riste: Kapacitet til 5 gitre. 4 stk. medfølger.
- Tilberedningsområde: 5 x 0,13 m²
- Indstilling af tilberedningstid: 0-10 timer i intervaller à 10 min.
- Indstilling af røgetid: 00:20-9:40 timer i intervaller à 20 min.
- Temperatur i røgeskab: 30-160 ℃
- Temperaturindstilling: Justerbar i intervaller à 1 ℃
- Eksternt driftstemperaturområde: -9-50 ℃
- Justerbar måltemperatur stegetermometer, når maden røges: 5-100 ℃
- Justerbar måltemperatur: Med intervaller à 1 ℃
- Måleområde indbygget stegetermometer: 0-100 ℃