Frysetørret ret, der nemt og hurtigt tilberedes og fungerer lige så godt til avancerede ekspeditioner som til familieudflugten.Tilberedning:
- Riv toppen af og fold bunden ud
- Tilsæt 3,5 dl kogende vand
- Rør rundt
- Luk igen, vent 10 min
En dejlig kraftig gryderet med nordiske dybe smage. Tydelige smage fra skovens spisekammer såsom Karl Johan-svamp og rosmarin. Gryden indeholder også rensdyrkød, oksekød, grønne bønner og kartofler. Nordisk mad i en simpel form, klar til at nydes efter ti minutter.
Ingredienser: Ris 40%, vegetabilsk fedt (palmeolie, rapsolie), kartofler, glukosesirup, oksekød 7,0%, grønne bønner, modificeret kartoffelstivelse, flødepulver, svampe (champignon, Karl Johan), salt, maltodextrin, gærekstrakt, løg, rensdyrkød 0,7%, aroma, kødextrakt, persille, krydderier, rosmarinekstrakt.
- 1 portion
- Vægt færdig portion: 500 g
- Energi: 650 kcal
- Glutenfri
Allergener: